CrystalPoll problems

CrystalPoll problems

Postby Mischa on Wed Sep 29, 2010 3:07 pm

The CrystalPoll seems to be the only poll-plugin for LifeType.
The documentation is very scarce. Seems it work a bit "haphazardly".

I make a poll. It does not show up. I edit the poll settings, then it shows up.
I vote, it displays fine.
I make another poll, expecting the second poll to show up under the one i voted on. Not so.
I edit the new poll's setting. The old poll disappears, and page displays... nothing in the poll area.
I remove the new poll. Edit the old one's setting. All fine again.

Can I show only one poll at a time?
Is there no more documentation on it?
Using lifetype-1.2.12 pretty standard config
Mischa
 
Posts: 39
Joined: Fri Jun 20, 2008 9:27 am
Location: Åland Islands
LifeType Version: 1.2.12

Re: CrystalPoll problems

Postby jondaley on Fri Oct 01, 2010 11:00 am

I haven't used this plugin myself (and it wasn't written by a lifetype developer, so it is more likely to be flaky, if one of the developers never used it).

I don't know if it supports more than one poll at a time. Users often don't contribute much documentation, you can see its information in the wiki, if the user made a page there.
jondaley
Lifetype Expert
 
Posts: 6169
Joined: Thu May 20, 2004 6:19 pm
Location: Pittsburgh, PA, USA
LifeType Version: 1.2.11 devel branch

Re: CrystalPoll problems

Postby Mischa on Fri Oct 01, 2010 11:40 am

http://wiki.lifetype.net/index.php/Plugin_crystalpoll

Unfortunately, and i can't find much about him - looks to be:
http://www.wablab.com/Ahmad-Saleh/profile
http://ahmadfds.blogspot.com/

I posted some comments on the blogspot site - hope he answers.
Using lifetype-1.2.12 pretty standard config
Mischa
 
Posts: 39
Joined: Fri Jun 20, 2008 9:27 am
Location: Åland Islands
LifeType Version: 1.2.12


Return to Other Problems

cron