mailcentre question

mailcentre question

Postby powerflash3 on Sat May 05, 2007 6:25 pm

Hi,


I installed Mailcentre plugin and I see in Administration section New Message and Sent Messages Links, If click on this links I get a simple redirect to Manage section of Administration panel and nothing run, don't work and don't see any errors
powerflash3
 
Posts: 27
Joined: Fri Dec 08, 2006 5:27 am

Postby phunkphorce on Sun May 06, 2007 9:05 am

The mailcentre plugin requires users to have an extra permission called "Allow user to use the 'Mail Centre' plugin" (if you looked carefully at the page you got, there's an error message about insufficient permissions) Even if you're an administrator, you need to get that permission for yourself: Administration->Site Users->find your user->make sure that "Allow user to use the 'Mail Centre' plugin" is checked->update. Then try again and it should work.
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby powerflash3 on Sun May 06, 2007 12:14 pm

Now i have a new problem, in the admin panel I losting the Administration link in top menu, I delete all files and subdir in /tmp directory but don't work
powerflash3
 
Posts: 27
Joined: Fri Dec 08, 2006 5:27 am

Postby phunkphorce on Sun May 06, 2007 5:06 pm

I don't exactly know what you did but it looks like you removed all your own permissions...

You might want to give this a try: http://forums.lifetype.net/viewtopic.php?p=35408#35408
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa


Return to Plugin Development Team

cron