itheme theme

itheme theme

Postby ogd39 on Fri Jun 22, 2007 11:57 am

Hello!
I installed the itheme theme which is great.
But I have just one problem...
I added in the sidebar the profile with the "my picture"
The introducing text appear but not the picture...
But when you try to move the menu's elements, we see the picture which disappears again when we let the element down...
I may be not clear so you can see it there:

http://www.blog.frequenceplusfm.com/frquence-plus
The picture is not seeable but if you try to pick up the introducing box in order to place it below, you will see the picture appearing...
Thanks
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby phunkphorce on Fri Jun 22, 2007 5:54 pm

Looks good to me in Firefox, I see an image and some text on the top of the right column.
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby spollo on Sat Jun 23, 2007 12:34 pm

I can see the picture just fine, using Safari 2
spollo
 
Posts: 15
Joined: Mon Feb 20, 2006 11:37 am

Postby ogd39 on Mon Jul 23, 2007 10:57 am

Hello!
Yes it seems to work fine with every navigator but IE...
If someone has an idea to solve it, it would be so great..
thanks a lot!
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby Nomad on Mon Jul 23, 2007 4:54 pm

ogd39 wrote:Hello!
Yes it seems to work fine with every navigator but IE...
If someone has an idea to solve it, it would be so great..
thanks a lot!


Dare I say it?

but IE


If someone has an idea to solve it,


Believe me many have tried to solve the problems with I.E. - Most times failure is the only result....

Sorry for the joke but just couldn't resist ;)

It's probably how I.E. handles java (or Not) - do you get any error warnings? There should be a yellow triangle with an exclamtion mark inside down in the bottom left of I.E. - click on that and it will open a debug window saying what the exception or problem is...

Or it should give you enough info to see what has upset the pig of a useless excuse for a browser (Once again)

ps: I was being nice to it in that last bit ;)
Blog Ireland - now with video posting
Normally most write something meaningful here so many to choose from yet most oft ignored.
Nomad
Lifetype Expert
 
Posts: 645
Joined: Sat Feb 05, 2005 8:40 pm
Location: Eire

Postby ogd39 on Tue Jul 24, 2007 3:08 am

Hello!
No, there is no error message...
Can we turn off the java's actions by simply deleting js files?
Actually, I just want the design with the picture appearing and I don't care about the moving boxes...
Thank you
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby Nomad on Wed Jul 25, 2007 3:13 pm

ogd39 wrote:Hello!
No, there is no error message...
Can we turn off the java's actions by simply deleting js files?
Actually, I just want the design with the picture appearing and I don't care about the moving boxes...
Thank you


Not sure - I have the template but haven't played with it. I doubt you can just delete the js file though as that will probably definitely cause errors. I'd say you would probably have to do a bit of re-design on the template to get the box's to work without the java - like as a static template.
Blog Ireland - now with video posting
Normally most write something meaningful here so many to choose from yet most oft ignored.
Nomad
Lifetype Expert
 
Posts: 645
Joined: Sat Feb 05, 2005 8:40 pm
Location: Eire


Return to Templates

cron