No article is fetched for any blog

No article is fetched for any blog

Postby benoue on Fri Jun 22, 2007 8:28 am

Hello,

I have a problem, I don't know what, but nothing is fetch form the database.

The summary page http://www.akopo.com has all the RSS feed not displaying
The blog too have the same problem

http://nino.akopo.com
http://tonme.akopo.com

They were working fine yesterday, and I don't change anything since then.
Do you have any idea of what's going on there ?

Regards,

Nino
benoue
 
Posts: 77
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:26 am
Location: Yaoundé - CAMEROON

Postby phunkphorce on Fri Jun 22, 2007 5:55 pm

Whenver you see an error like this happening overnight, please check your MySQL server as it is the most likely source of the problem. There is a file called "sql_error.log" in Lifetype's tmp/ folder that should contain any database error. I was able to read yours with my browser and I found this:

Code: Select all
22-06-2007 17:41:52 ERROR - The following query =
SELECT date
                                    FROM lt_articles
                                    WHERE status = 1
                                    AND blog_id = 109 AND MONTH(FROM_UNIXTIME(UNIX_TIMESTAMP(date) + 0)) = 06  AND YEAR(FROM_UNIXTIME(UNIX_TIMESTAMP(date) + 0)) = 2007  AND date <= NOW() generated the following error message =
Table './akopoDB/lt_articles' is marked as crashed and should be repaired


Which basically means that your lt_articles is table and needs to be repaired.

You should by the way create a file called .htaccess in your tmp/ folder with these contents:

http://devel.lifetype.net/svn/plog/plog ... /.htaccess
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa


Return to Templates

cron