non object problem

non object problem

Postby ogd39 on Thu May 24, 2007 11:37 am

Hello!
I have a template which makes a error since this morning instead of having made no changes...

The message:
Code: Select all
<img src="
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/users/f/fplus/www/blog/tmp/16/%%AE^AED^AED24A58%%header.template.php on line 78


I deleted the temp folder, but nothing changed...

Here is the code line 78
Code: Select all
<h1><a href="{$url->blogLink()}">{$blog->getBlog()}</a></h1>
<p>{$blog->getAbout()}</p>


Could you help me?
Thanks
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby phunkphorce on Thu May 24, 2007 1:27 pm

It's not line 78 of header.template but line 78 of this file: /home/users/f/fplus/www/blog/tmp/16/%%AE^AED^AED24A58%%header.template.php on line 78, you should check what is wrong with that one.
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby ogd39 on Fri May 25, 2007 3:27 am

Here is the code from line77 to 79:
Code: Select all
<div class="captionleft"></div>
   <div class="captionright"></div>
   <a href="{$url->blogLink()}">{$blog->getBlog()} - {$blog->getAbout()}</a>

The template is aquasoft...
thanks
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby jondaley on Fri May 25, 2007 6:19 pm

wrong file. Please read phunkphorce's message again, and show us the output from the file in your tmp directory, not your template directory.
jondaley
Lifetype Expert
 
Posts: 6169
Joined: Thu May 20, 2004 6:19 pm
Location: Pittsburgh, PA, USA
LifeType Version: 1.2.11 devel branch

Postby phunkphorce on Sat May 26, 2007 4:00 am

I want to see *precisely* this file, just download it with your FTP client or something and paste here the relevant lines:

/home/users/f/fplus/www/blog/tmp/16/%%AE^AED^AED24A58%%header.template.ph
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby ogd39 on Mon May 28, 2007 3:14 am

Sorry...
Here are the lines 73 to 82:

Code: Select all
    <div id="container">
          <p align="center" style="margin-top: -15; margin-bottom: -15">
            <img src="%3C?php echo $this-&gt;_tpl_vars['randomimage']-&gt;getImage('banniere','FULL'); ?&gt;" /> </p>
      <div class="captionmid">
   <div class="captionleft"></div>
   <div class="captionright"></div>
<h1><a href="%3C?php echo $this-&gt;_tpl_vars['url']-&gt;blogLink(); ?&gt;"><?php echo $this->_tpl_vars['blog']->getBlog(); ?>
</a></h1>
<p><?php echo $this->_tpl_vars['blog']->getAbout(); ?>
</p>

The file's name is:
Code: Select all
%%AE^AED^AED24A58%%header.template.php

Thank you
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby phunkphorce on Mon May 28, 2007 3:21 am

Looks like it's the 'randomimage' plugin that is causing the problem.
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby ogd39 on Mon May 28, 2007 3:31 am

oh? I didn't re instal the plugin for I upgraded to 1.2.2
Should I reinstall it?
thanks
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby phunkphorce on Mon May 28, 2007 4:00 am

Well, you've got two options: you can either reinstall the plugin (I'm not sure if it's been ported) or edit the template to remove references to it.
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby jondaley on Mon May 28, 2007 10:53 pm

It has not been ported yet.
jondaley
Lifetype Expert
 
Posts: 6169
Joined: Thu May 20, 2004 6:19 pm
Location: Pittsburgh, PA, USA
LifeType Version: 1.2.11 devel branch

Postby ogd39 on Tue May 29, 2007 3:39 am

Yes, I deleted the code...
But I have a problem with
Code: Select all
{$blog->getAbout()}

wherever I place it, without any <p></p>, it doesn't accept to be placed beside anything, and it always adds a line before and one after itself...

What I don't understand is I didn't modified the code, but to add the changes for 1.2.2
Thanks
LT version installed : 1.2.6
ogd39
 
Posts: 287
Joined: Thu Jun 15, 2006 5:19 pm
Location: France

Postby jondaley on Wed May 30, 2007 10:21 am

I noticed a change in the getAbout function as well - I think newlines are now converted to <br /> automatically - you probably just need to edit your blog description and re-save it how you want it.

If that isn't it, you'll have to explain again, or show us an example, because I don't know what you are saying.
jondaley
Lifetype Expert
 
Posts: 6169
Joined: Thu May 20, 2004 6:19 pm
Location: Pittsburgh, PA, USA
LifeType Version: 1.2.11 devel branch


Return to Templates

cron