www.akopo.com

www.akopo.com

Postby benoue on Wed Jan 03, 2007 10:47 am

I realise that I've not presented my platform here.

So the URL is http://www.akopo.com
We're still customize it.

Regards,
Benoue
benoue
 
Posts: 77
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:26 am
Location: Yaoundé - CAMEROON

Postby phunkphorce on Wed Jan 03, 2007 1:42 pm

That looks nice, congratulations. But when using Safari, there is like two footers for the main block in the page (the image with the round borders appears twice at the bottom of the main block)
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby benoue on Wed Jan 03, 2007 1:45 pm

I know, I have the problem with Firefox 2.0.0.1 too.

We're looking to fix it
benoue
 
Posts: 77
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:26 am
Location: Yaoundé - CAMEROON

Postby benoue on Tue May 22, 2007 10:42 am

That's the future of Akopo...
http://www.kerawa.com

We add some games using LT, and we'll add a forum and e-cards too.

ekwogefee tells me that LT is powerful enough to build a portal around it, and that's we're trying (and going) to do.
benoue
 
Posts: 77
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:26 am
Location: Yaoundé - CAMEROON

Postby phunkphorce on Tue May 22, 2007 10:52 am

That's great news, let us know if you have any problem :)
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa

Postby benoue on Wed May 23, 2007 12:19 pm

Thx,

we have some indeed.

We need to install on the same domain, some other tools. I've recently deployed PHPLIST in order to set up different newsletters on the portal, but it goes catastrophic.

Some broken links in PHPLIST lead to default blog, instead of the error page of PHPLIST. Sometimes, when following a link, you arrive to the admin page of the blog system...
It was totally impossible to run PHPLIST and LT properly AND together on the same system, and I still don't know why.
So, till today, I can't set up PHPLIST.....and i tseems that it is a conflict between the 2 systems, but I don't find out where till now.
benoue
 
Posts: 77
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:26 am
Location: Yaoundé - CAMEROON

Postby phunkphorce on Wed May 23, 2007 1:39 pm

It looks like a configuration issue rather than LT's or PHPList's. You don't get to LT's admin page unless you explicitely type "admin.php" in the browser or an .htaccess redirects you there. Does phplist use its own .htaccess or Apache settings? I would look into that...
phunkphorce
Lifetype Expert
 
Posts: 9028
Joined: Mon Aug 25, 2003 6:34 am
Location: Suomessa


Return to Show Off

cron